Bavo Bier

In september zagen wij een oproep voorbij komen om ons eigen scoutsbier te ontwikkelen. Een impulsief idee gevolgd door een werkelijk plan, met als resultaat ons eigen Bavo bier. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en hebben jullie al de mogelijkheid gehad om kennis te maken met ons Bavo bier.

Een Bavo’ke, wat is dat?

Het Bavo bier is een blond speciaalbier waar een vleugje bitterheid doorschemert. De combinatie van mout, water, hop en gist geven het bier een subtiele, frisse smaak en een mooi goudkleurig, troebel kleurtje. Dit bier wordt gebotteld op 33cl APO flesjes met een lange hals, het Bavo’ke bedraagt 7,8%. Je kan het best schenken in een tulpvormig glas. Het bier is tot stand gekomen dankzij Beerselect, een Gentse brouwerij die gespecialiseerd is in het brouwen en bottelen voor derden. 

Hoe kan je dit kopen? 

Eerst kon je ons bier enkel aankopen in een Klinkbox. Een actie waarmee we ons Bavo Bier bekend hebben gemaakt en we erg dankbaar zijn voor de massale interesse/aankoop.

Ondertussen merkten we dat er interesse blijft om ons Bavo bier aan te kopen, hiermee zijn we terug aan de slag gegaan.

Je kan terecht op onze webshop voor de aankoop van ons Bavo bier in verschillende hoeveelheden. Hoe je hiermee aan de slag kan gaan, wordt verder uitgelegd in onze webshop.