Laatste berichten

Bavo heeft zin in 2019!

Beste leden, leiding, ouders en sympathisanten, Laat ons maar eens beginnen met jullie allen een welgemeend gelukkig nieuw jaar te wensen.  Wij wensen jullie één voor één alleen maar het allerbeste voor 2019. VZW Bavo Stuurgroep mag trots terugkijken op een erg geslaagd Bavo-jaar.   De leidingploeg van onze Scouts met Lauren, Sven, Zoë, Lotte, Yuna,…

Welkom Jade en Dries

Goed nieuws.  Onze leidingploeg mag zich verheugen op de komst van Jade Loyens en Dries Vanhuffel.   Beiden hebben de laatste weken kennisgemaakt met onze leden en Bavo en… ze zien het helemaal zitten!

Wafelslag

Traditiegetrouw organiseert Bavo Beverst op de dag van de verkiezingen op zondag 14 oktober een wafelsalg aan de ingang van de stembureaus aan Sporthal De Zonhoeve.

Startdag

Nog even genieten en de zomervakantie is alweer voorbij.  Iets nieuws nodig om naar uit te kijken?  Dat is dan vast enzeker onze BAVO STARTDAG op zondag 16 september.  

IK HEB EEN EENDJE… hoe doe ik mee aan de race?

Om aanstaande zaterdag mee te doen aan de race dienen we natuurlijk je eendje en ingevuld papiertje te hebben. DUS:  Papiertje(s)  invullen en dan… ofwel vóór vrijdag 17u samen met je eendje afgeven bij dagbladhandel Luc of Apotheek Vanmeer… ofwel beiden meebrengen naar Beverst Midzomernacht en afgeven vóór 16u30.

Kamperen… magda?

MAG ER DIT WEEKEND OPNIEUW GEKAMPEERD WORDEN op de site van BEVERST MIDZOMERNACHT? ‘Natuurlijk’ is ons antwoord. Kampeerders die vrijdag al aanwezig zijn mogen zelfs meedoen aan onze pré-party.