Sponsoren

Beverst staat op.  Voor Scouting Bavo Beverst is het glas immers nog altijd halfvol.  Wij geloven er rotsvast in dat we in juni opnieuw kunnen feesten.  Daarom plannen we op zaterdag 25 juni voor de vierde keer BEVERST MIDZOMERNACHT (BMZN)

Op zaterdag 25 juni 2022 willen we heel Beverst en omstreken weer  op de been krijgen om in de omgeving van de Biberist de start van de zomer te vieren.  Dit jaar kiezen we voor het thema ‘Bohemian Midsummer’.

De vierde editie van BMZN willen we weer een beetje straffer, gezelliger, veelzijdiger, smakelijker en nog plezanter maken dan de vorige jaren: 

  • Team ‘Smaak’ zorgt voor specialiteiten van de grill en het houtvuur, zomerse ijsjes en uiteraard een wijn-en-bubbelsbar.
  • Team ‘Sfeer’ zal u weer doen opkijken met een stemmige stretchtent, houten vloeren, gezellige eet-en-drink hoekjes, honderden lampjes, bloemen, kaarsen en vooral veel oog voor detail. Je zal je in Ibiza wanen op 25 juni.
  • Team ‘Ambiance’ garandeert een stevig en leutig programma met als opwarming een heleboel kinderactiviteiten en speeltoestellen, akoestische live-muziek met Party Table Band en JB unplugged. Wat later op de avond zorgt onze eigen huis-dj Alain voor ambiance in de tent.

De rode draad doorheen heel de avond is ‘genieten van de schone kanten van het leven’.

Via een goed uitgekiende publi-campagne zullen we trachten àlle Beverstenaren, Bilzenaren, Hoeselaren,  Diepenbekenaren en natuurlijk onze eigen grote Bavo-achterban naar de Biberist te lokken. De Bavo telt voor het eerst sinds jaren weer méér dan 100 leden. Net zoals vorig jaren is het onze ambitie om naar 800 bezoekers en meer te gaan. Enkele sfeerfoto’s van de vorige editie: https://www.facebook.com/BAVOBeverst/photos/?tab=album&album_id=3484941458214798

Zoals het een jeugdbeweging betaamt waken we erop dat de drank-en food prijzen democratisch blijven en houden we ook de inkom gratis.

Om het evenement financieel draaglijk te houden zijn we op zoek naar een aantal partners. Elke cent van een mogelijke opbrengst van Beverst Midzomernacht wordt geïnvesteerd in de werking van de Scouts en onze jeugdlokalen.  Voorts beloven we ook uw mogelijk partnership mee te nemen naar een volgende editie indien de corona-pandemie onze 2022 zou dwarsbomen. 

We willen niet de deur platlopen bij alle zelfstandigen en ondernemers, maar u nederig, maar daarom niet minder gemeend, via deze brief vragen of u interesse heeft in één van onze twee partnerships:

BMZN GOLD
PARTNER 
Wat krijg je?We maken uw logo zichtbaar: in een reclamelus op de flatscreens in onze tenten op de drankbonnetjes op onze flyers die we huis-aan-huis verdelen in Beverst en Schoonbeek als intermezzo in de fotoreportage die na het event wordt aangeboden via onze social media kanalenDe mogelijkheid om uw bedrijfsvideo/boodschap via onze Bavo Facebookgroep (1.750 leden) te verspreiden. 50 drank/foodbons  + 1 fles Cava aangeboden met een vuurwerkje tijdens het evenement.Hoeveel kost het? € 250
BMZN SILVERPARTNER  Wat krijg je?We maken uw logo zichtbaar: in een reclamelus op de flatscreens in onze tenten op onze flyers die we huis-aan-huis verdelen in Beverst en Schoonbeek als intermezzo in de fotoreportage die na het event wordt aangeboden via onze social media kanalenDe mogelijkheid om uw bedrijfsvideo/boodschap via onze Bavo Facebookgroepen (1.750 leden) te verspreiden. 20 drank/foodbons  + 1 fles Cava aangeboden met een vuurwerkje tijdens het evenement.Hoeveel kost het? € 125

Heeft u interesse of misschien zelf nog een leuk voorstel, dan horen we het graag of komen een keer langs op uw verzoek. 

contact :     Jan Vandebroek | 0479/38.75.50 | info@bavo-beverst.be