Webshop

Welkom in onze Bavo webshop.
Hier heb je de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen van één van onze producten. Alle opbrengsten zijn ten voordele van onze scouts.

Eerder kon je hier al terecht voor de aankoop van onze Klinkbox, een actie waarmee we ons eigen BAVO bier bekend hebben gemaakt! De webshop zal momenteel weer worden gebruikt om ons BAVO bier te verkopen, dit keer is er de mogelijkheid om dit in verschillende hoeveelheden aan te kopen.

Het zal enkel mogelijk zijn om het bier af te halen, dus geen levering. Je bestelling kan op zondag van 13u – 17u worden afgehaald aan de scoutslokalen, Zonhoevestraat 28 of op zaterdag van 7u – 17u bij dagbladhandel Luc, Beverstraat 72.

Hoe ga je aan de slag?

  1. Maak een keuze: 4-pack, 6-pack of bak.
  2. Hoeveel wil je van het geselecteerde product? 1, 2, 3, … dit kan je zelf aanduiden.
  3. Er is enkel de mogelijkheid om de bestelling af te halen in de scoutslokalen (zondagnamiddag) of bij dagbladhandel Luc (zaterdag). Levering is geen optie. Je zal dus een keuze moeten maken waar je de bestelling graag zou afhalen.
  4. Nadat de bestelling is geplaatst, zal je een bevestigingsmail ontvangen, waarin ook de betalingsgegevens terug te vinden zijn.
  5. Uw bestelling zal pas in orde worden gebracht wanneer de betaling via overschrijving is ontvangen. U zal een mail ontvangen wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.